Brisanje podataka o društvenoj prijavi
Verzija od 20. октобар 2026. · Operater: Option Web Binggeli
Uklanjanje Facebook, Instagram ili LinkedIn konekcije
- Otvorite Podešavanja → Vaši društveni nalozi u svom Option AI prostoru. 2. Pronađite ime predmetnog naloga i izaberite Prekini vezu sa Option AI. 3. Slanja koja su još uvek na čekanju za ovaj nalog se poništavaju, a njegova šifrovana autorizacija se briše iz trezora za konekciju. Slanje koje je već započeto ne može se opozvati.
Takođe možete ukloniti aplikaciju unutar profesionalnih integracija na Facebook-u ili autorizovanih aplikacija na LinkedIn-u. Ova radnja se vrši direktno na mreži. Option AI od vas nikada neće tražiti lozinku za pristup društvenim mrežama.
Prekidanje veze ne briše objave koje su već distribuirane na mreži, niti vaše radne verzije i datoteke pripremljene u Option AI. Testni kontejneri ili mediji koji su već poslati mreži takođe podležu pravilima te mreže.
Zahtev za brisanje povezanih podataka
U svom nalogu otvorite Moji podaci, zahtevi i zatvaranje naloga u okviru podešavanja, a zatim podnesite zahtev za brisanje. Tamo možete pratiti status svog zahteva.
Ako više nemate pristup svom nalogu, pišite na info@option-web.ch, sa naslovom « Option AI — brisanje podataka o društvenoj konekciji ». Navedite adresu e-pošte vašeg Option AI naloga, predmetni sajt, mrežu i javni naziv naloga koji treba obraditi. Ne šaljite nikakve lozinke, tokene, autorizacione kodove ili kopije ličnih dokumenata u ovoj prvoj poruci.
Proveravamo identitet i obim na proporcionalan način, potvrđujemo prijem zahteva, a zatim navodimo obrisane podatke i eventualne obaveze čuvanja. Ne obećavamo trenutno brisanje kopija kod dobavljača ili u rezervnim kopijama. Zatvaranje naloga i otkazivanje pretplate su odvojeni postupci.
Ova procedura se odnosi na Option AI, kojim upravlja Option Web Binggeli. Takođe pročitajte našu politiku privatnosti.