Ștergeți datele de conectare socială
Versiunea din 20 octombrie 2026 · Operator: Option Web Binggeli
Eliminarea unei conexiuni Facebook, Instagram sau LinkedIn
- Deschideți Setări → Conturile tale sociale în spațiul dvs. Option AI.
- Identificați numele contului vizat și alegeți Deconectare de la Option AI.
- Trimiterile aflate încă în așteptare pentru acest cont sunt anulate, iar autorizația criptată a acestuia este ștearsă din seiful de conexiuni. O trimitere deja începută nu mai poate fi retrasă.
Puteți, de asemenea, să eliminați aplicația din integrările profesionale Facebook sau din aplicațiile autorizate LinkedIn. Această acțiune se realizează direct pe rețeaua socială. Option AI nu vă va cere niciodată parola rețelei sociale.
O deconectare nu șterge publicațiile deja difuzate pe rețeaua socială, nici ciornele sau fișierele pregătite în Option AI. Containerele sau mediile de testare deja transmise rețelei respectă, de asemenea, regulile acelei rețele.
Solicitarea ștergerii datelor asociate
În contul dvs., deschideți Datele mele, solicitări și închiderea contului din setări, apoi efectuați o cerere de ștergere. Acolo puteți urmări stadiul cererii dvs.
Dacă nu mai aveți acces la contul dvs., scrieți la info@option-web.ch, cu subiectul „Option AI — ștergerea datelor de conexiune socială”. Specificați adresa de e-mail a contului dvs. Option AI, site-ul vizat, rețeaua socială și numele public al contului care trebuie procesat. Nu transmiteți nicio parolă, jeton, cod de autorizare sau copie a actului de identitate în acest prim mesaj.
Verificăm identitatea și perimetrul în mod proporțional, confirmăm preluarea solicitării, apoi indicăm datele șterse și eventualele obligații de păstrare a datelor. Nu promitem ștergerea imediată a copiilor de la furnizori sau din copii de rezervă. Închiderea unui cont și anularea unui abonament sunt demersuri distincte.
Această procedură vizează Option AI, operat de Option Web Binggeli. Consultați și politica noastră de confidențialitate.